Linkbuilding die werkt

Hoe Genereer Je Goede Backlinks

Published May 18, 22
7 min read

Hoe backlinks te krijgen?  Backlinks kopen

Wilt u het aantal backlinks naar uw website te stimuleren? Backlinks spelen een belangrijke rol in het verbeteren van uw zoekmachine rankings. Uw backlinks zijn een van de top search ranking factoren voor Google. Hoe meer backlinks van hoge kwaliteit u naar uw website kunt krijgen, hoe groter de kans dat u hoger in de zoekresultaten komt. In dit artikel laten we je zien hoe je backlinks kunt krijgen met behulp van snelle en eenvoudige strategieën die iedereen kan proberen. Wat zijn Backlinks? Backlinks zijn wanneer een andere website terug linkt naar uw site. Ze zijn ook bekend als externe links en inkomende links. Als veel websites teruglinken naar uw site, geeft dit een positief signaal af aan de zoekmachines en laat dit zien dat uw inhoud waarde biedt en link-waardig is. In ruil daarvoor zal de zoekmachine de rangschikking en zichtbaarheid van uw website in de zoekresultaten verbeteren. Dit toont aan dat linkbuilding belangrijk is voor uw site. Maar hoe krijg je backlinks voor je website?

Hoe krijg je backlinks?

Hier zijn snelle en eenvoudige strategieën voor hoe je backlinks kunt krijgen. Laten we er meteen induiken... Vind Backlink Opportuniteiten met Top Verwijzingsbronnen. U kunt beginnen door te kijken naar de top verwijzingsbronnen van uw website. Dit zijn websites die naar uw inhoud linken en u een backlink aanbieden. Door uit te zoeken welk type websites naar uw site linken en aan welk type inhoud zij de voorkeur geven, kunt u nieuwe mogelijkheden vinden en soortgelijke inhoud creëren om een backlink te krijgen. Er zijn veel manieren waarop u uw verwijzingsbronnen kunt bekijken. Ga in Google's Universal Analytics naar Acquisitie " Alle verkeer " Verwijzingen. In Google Analytics 4, ga naar Acquisitie " Gebruikersacquisitie. De makkelijkste manier om je verwijzingsverkeer te vinden, is echter via MonsterInsights. Het is de beste WordPress plugin voor Google Analytics en presenteert verschillende rapporten in je WordPress dashboard. Om je top verwijzingsbronnen te bekijken, ga naar Insights " Rapporten. Het eerste rapport dat u zult zien zal van Overzicht zijn. Scroll naar beneden en bekijk de Top 10 Verwijzingsbronnen.

Gebruik uitgaande links om partnerschappen te vormen

Een andere manier om backlink-kansen te vinden is door te kijken naar uw uitgaande links. Als u linkt naar een website met een hoge autoriteit en veel verkeer verstuurt, kunt u een e-mail sturen om een partnerschap te vormen. Helaas biedt Google Analytics geen outbound links rapport uit de doos. Met MonsterInsights, echter, kunt u gemakkelijk uw top uitgaande links. Installeer de plugin en ga naar Insights " Rapporten " Publishers en navigeer naar het Top Outbound Links rapport. Gebruik Google Search Console-rapporten om backlinks te krijgen Google Search Console kan u ook helpen bij het vinden van mogelijkheden voor backlinks voor uw website. De gratis tool van Google biedt verbazingwekkende gegevens die u kunt gebruiken om uw rankings te verbeteren. En een daarvan is het Top linking sites rapport. Dit zijn websites die in het verleden naar uw site hebben teruggelinkt. U kunt door de backlinks gaan en zien wat voor soort inhoud ze leuk vonden en u een backlink gaven. Aangezien zij uw domein eerder hebben gelinkt, zullen ze bekend zijn met uw website en zouden ze een andere backlink kunnen geven. Het enige wat je hoeft te doen is sites vinden en ze bereiken met relevante inhoud. Je kunt ook onze gids bekijken over hoe je Google Search Console kunt gebruiken om je verkeer te verdubbelen. 4. Bespioneer je concurrenten Heb je je ooit afgevraagd waar je concurrenten hun backlinks vandaan halen? Wat is hun organische strategie en wat voor soort content publiceren ze? Als je op de hoogte wilt blijven van wat er gebeurt in de industrie, dan moet je weten wat anderen doen. U kunt uw concurrenten op ethische wijze bespioneren om bronnen voor backlinks te vinden, te kijken naar hun organische zoekwoorden, best presterende inhoud, sociale media-activiteiten en nog veel meer. Om naar backlinks te zoeken, kunt u SEO-tools zoals Semrush gebruiken. Het biedt een compleet backlink profiel van elke website die u invoert. Om de backlinks in SEMrush te bekijken, gaat u naar Backlink Analytics in het linkerpaneel en voert u het domein van uw concurrent in. Klik nu op Check it. Selecteer vervolgens Backlinks en u heeft een lijst van domeinen waar uw concurrent zijn links vandaan haalt. hoe-backlinks-verwerven-door-concurrenten-te-spioneren U kunt deze bronnen vervolgens gebruiken om ook een backlink voor uw website te verkrijgen. Bijvoorbeeld, als uw concurrent een link heeft van een gastbericht, kunt u ook inhoud publiceren op de website van het gastbericht. En als zij een link van een forum hebben, kunt u ook een profiel op dat forum aanmaken en proberen een backlink te verdienen. Andere technieken die u kunt gebruiken om uw concurrenten voor te blijven, zijn het aanmelden voor hun e-mailnieuwsbrieven en het instellen van Google Alerts. Zo wordt u onmiddellijk op de hoogte gebracht wanneer zij nieuwe inhoud publiceren of op een andere site te zien waren.

Goede Backlinks Zorgen Voor Een Betere Vindbaarheid In Google

Maar de gerelateerde woorden vormen ook een goede context, zodat Google uw verhaal goed weet te plaatsen. SEO Page Optimizer werkt voor meer dan 100 talen en is in te zetten voor even zoveel landen. Probeer SEO Page Optimizer gratis uit en ervaar hoe u ook zonder een SEO specialisme toch een goed scorende SEO-tekst kunt schrijven. Leer stapsgewijs over SEO en conversie optimalisatie met onze nieuwsbrieven.

Maak daar gebruik van en schrijf u in voor onze nieuwsbrieven: De geheimen van Google ontrafeld. In deze nieuwsbrief leren we u alles over zoekmachine optimalisatie Meer klanten uit uw website. In deze nieuwsbrief vertellen wij over conversie optimalisatie: hoe richt u uw website zodanig in, dat mensen sneller tot een aankoop (of andere vorm van conversie) overgaan? De nieuwsbrieven zijn gratis en worden elke maand verstuurd.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrieven en leer precies hoe en waar u backlinks moet plaatsen voor optimaal resultaat, lees over andere SEO technieken en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Wilt u weten welke keywords belangrijk zijn voor uw website of webshop? Vraag een gratis analyse van uw website + offerte aan! Waarom is het verstandig om samen te werken met Keyboost? Met deze tekst hebben wij u proberen te overtuigen van onze kennis op het vlak van linkbuilding. Plaats zelf backlinks op websites.

Mede daarom worden wij door anderen wel gezien als een van de beste bedrijven in de sector. En daar zijn we trots op! Bij ons kan u een totaalpakket afnemen, maar u kunt ook stapsgewijs de onderdelen, zoals Keyboost, implementeren. Laat jouw linkprofiel zowel uit follow als nofollow links bestaan. Zowel Keyboost als SEO Page Optimizer zijn gratis te proberen.

Keyboost levert binnen een paar weken een hogere positie in de zoekresultaten op. Onze diensten resulteren in een optimalisatie voor zowel de mensen gebruikers als voor Google. Ze zorgen er bovendien voor dat uw website optimaal wordt gestructureerd en dat u u met de content gaat richten op specifieke doelgroepen - Backlinks kopen.

Een samenwerking met ons betekent dat u regelmatig feedback krijgt en goed op de hoogte wordt gehouden van de voortgang van de projecten. Tenslotte geven Keyboost en SEO Page Optimizer een hogere CTR. Ze zijn bovendien goedkoper dan veel andere SEO- en SEA-acties. Hebt u vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

vlaanderen of door ons via de site een bericht te sturen. We hopen gauw van u te horen!.

Linkbuilding Uitbesteden Is Zo Gek Nog Niet

Er zijn legio aanbieders waar je backlinks voor je website kunt kopen. Dat is niet verwonderlijk, voor het opbouwen van een gevarieerd linkbuildingprofiel is namelijk flink wat doorzettingsvermogen nodig. De meeste online bedrijven hebben hier geen tijd voor en besteden dit dan ook liever uit (Wil jij linkbuilden aan een professional uitbesteden?). Op zich is dit geen gek idee, maar de vraag is of je uiteindelijk wel goed doet aan het kopen van backlinks.

In dit artikel schijnen we licht op deze kwestie. Wat zijn backlinks? Backlinks zijn inkomende links, afkomstig van andere domeinen, die verwijzen naar jouw website. Hoeveel backlinks heb ik nodig?. Idealiter ontstaan backlinks om bezoekers naar kwalitatieve en relevante informatie door te verwijzen. Op websites met een groot aantal backlinks is dan ook vaak hoogwaardige informatie te vinden.

Of een webshop met veel producten en leveranciers, bijvoorbeeld . Vanaf het begin van oprichting is Google de backlinks als een zeer belangrijke graadmeter voor de kwaliteit van een website. En ook in 2021 ziet Google backlinks nog steeds als een zeer belangrijke ranking factor (Backlinks kopen: Is dat überhaupt verstandig?). Hoe meer backlinks en hoe kwalitatiever ze zijn, hoe hogere pageranking een website verdient volgens Google.

Na de techniek wil je waardevolle content voor je website creëren. Als laatste komen backlinks ofwel linkbuilding om de hoek kijken. Het voordeel van linkbuilding is dat het gezien wordt als een duurzame langetermijnstrategie (Hoe krijg je een do-follow backlink van LinkedIn?). Een backlink die je voor je website realiseert blijft namelijk gewoon staan op het andere domeinen, tenzij de backlink op den duur verwijderd wordt.

Backlinks moeten voldoen aan deze randvoorwaarden Zelf een aantal backlinks verzamelen is op zich niet zo heel moeilijk. Zo kun je je website plaatsen op Startpagina. Websites die relevant zijn voor jouw website. nl, een gastblog (laten) schrijven op een website met autoriteit in jouw niche of simpelweg websites benaderen om te vragen of ze naar jouw website willen linken.

Echter zorgen ze op zichzelf niet altijd voor een hogere ranking in de zoekmachines, er zitten namelijk nogal wat randvoorwaarden vast aan de kwaliteit backlinks. Of je nu kiest om zelf backlinks te verzamelen of dit uit te besteden. Er moet voldaan worden aan een aantal criteria. de website waar de backlink van afkomstig is mag geen hoge spamscore bevatten Idealiter wil je dat backlinks organisch ontstaan, aangezien deze vaak het meest waardevol zijn.

Voordat je besluit ook voor deze strategie te kiezen, of al hanteert, is het verstandig de spamscore van iedere losse backlink te checken. Hoe hoger een spamscore is, des te slechter de backlink voor je website - Conclusie. Er zijn verschillende tools waar je dit mee kunt doen. Wij doen dit met SE Ranking.

Linkbuilding Uitbesteden

In dat geval doe je er verstandig aan om de website een berichtje te versturen met een verzoek de link te verwijderen. kijk altijd kritisch naar de kwaliteit van een backlink Naast de spamscore, is het ook van groot belang dat je de kwaliteit van de backlink onder de loep neemt.

Ook zijn meer links vaak beter voor de diversiteit van je backlinkprofiel. Wanneer twee websites vergelijkbare content hebben en beide goede websitetechniek, dan kan het aantal backlinks hét verschil maken voor een hogere ranking. Dus: hoe meer kwalitatieve backlinks je hebt, hoe relevanter Google jouw website vindt voor de bezoeker en hoe hogere ranking je krijgt toegekend.

Echter kijkt Google tegenwoordig ook naar de herkomst van de backlinks. Is een groot deel van jouw backlinks van dezelfde website afkomstig? Dan komt dit niet ten goede aan de betrouwbaarheid van je website en is een slechtere ranking het resultaat - Plaats zelf backlinks op websites. Wat Google het liefst heeft, is een lekker divers backlinkprofiel met verschillende bronnen en type backlinks.

edu), webblogs, bedrijvenpagina’s en socialmediakanalen - Wat zijn backlinks?. Probeer daarom om zoveel mogelijk verschillende backlinks te verzamelen voor een gezond backlinkprofiel. gebruik de juiste anchortekst voor de backlink De tekst van de backlink die verwijst naar jouw website, wordt de anchortekst genoemd. Deze teksten laten aan de bezoekers zien wat ze kunnen verwachten als ze op de link klikken.

Hierdoor neemt je website ranking ongetwijfeld toe, waardoor de kans groter is dat er meer verkeer op je website belandt. Backlinks verkrijgen en kopen, in welke vormen kan dit allemaal? Backlinks vallen op een aantal verschillende manieren te verkrijgen. Allemaal hebben ze hun voor- en nadelen. Je kunt ervoor kiezen om backlinks natuurlijk te laten ontstaan, hier hoef je eigenlijk ‘niets’ voor te doen. Linkbuilding uitbesteden.Ondanks dat je dus niet bewust bezig bent met het creëren van backlinks, moet er nog steeds veel moeite gestopt worden in het schrijven van waardevolle content. Hoewel dit de meest tijdrovende methode is, ontstaan hierdoor wel de meest kwalitatieve backlinks. Bedrijven benaderen om een backlink te krijgen of ze zelf te plaatsen op een directory (een linkpagina), is ook een optie.

Een penalty wil je namelijk te allen tijde voorkomen. Bovendien staan de meeste bedrijven er niet voor open om mee te doen aan de ruilhandel. Zij nemen hiermee namelijk ook een flink risico. Om dat te verkleinen, kan je een webmaster helpen door veel info te geven en een relatie op te bouwen van vertrouwen en gunning.

Linkbuilding Uitbesteden

Beantwoord een vraag in een forum of ergens op een kenniswebsite zoals Stackoverflow of Reddit. Verder is het voor directory links vaak zo dat dat ze niet van goede kwaliteit zijn, er relevantie mist en ze afkomstig zijn van buitenlandse websites. De laatste optie is het kopen van backlinks en dit is een lastige kwestie.Het andere kamp is er van overtuigd dat dit enkel gebeurt als de backlinks op een onverantwoorde manier worden verkregen - Waarom zijn ‘aanbevelingen’ belangrijk?. Wat is een onverantwoorde manier? Voorbeeld: je hebt een backlink aanbieder gevonden die een kant-en-klaar linkbuildingpakket met honderden links van verschillende vage websites aanbiedt. Hier betaal je slechts een paar tientjes voor.

Je wilt immers dat er alleen backlinks worden gecreëerd voor de zoekwoorden waar jij hoger op wil ranken. Vervolgens gaat de partij aan de slag om samen met jou een divers backlinkprofiel te creëren, dat bestaat uit een evenwichtige verdeling van links afkomstig van startpagina’s, blogs, bedrijvenpagina’s en socialmediakanalen. Een dergelijke partij stuurt jou overigens ook een maandelijks rapport over de voorgang en de geboekte resultaten.

Wat zijn backlinks voor zoekmachine optimalisatie?

Het zijn signalen die Google gebruikt om te bepalen of uw website een gerenommeerde bron is die het waard is om geciteerd te worden. Hoe meer kwalitatieve backlinks er naar uw website verwijzen, hoe hoger uw kansen om te scoren op winstgevende trefwoorden en concurrerende zoekopdrachten die de verkoop stimuleren. Met backlinks kopen zult u meer doelgericht verkeer, leads en klanten genereren. De SEO research tool, SEMrush, onthulde dat backlinks goed zijn voor maar liefst vijf SEO top 10 ranking factoren: Gebruik Google Search Console-rapporten om backlinks te krijgen Google Search Console kan u ook helpen bij het vinden van mogelijkheden voor backlinks voor uw website. De gratis tool van Google biedt verbazingwekkende gegevens die u kunt gebruiken om uw rankings te verbeteren. En een daarvan is het Top linking sites rapport. Dit zijn websites die in het verleden naar uw site hebben teruggelinkt. U kunt door de backlinks gaan en zien wat voor soort inhoud ze leuk vonden en u een backlink gaven. Aangezien zij uw domein eerder hebben gelinkt, zullen ze bekend zijn met uw website en zouden ze een andere backlink kunnen geven. Omdat links zo essentieel zijn voor rankings en verkeer, vindt u een groot aantal bedrijven die beloven u te helpen backlinks te genereren met een klik op een knop. Was het maar zo gemakkelijk! Het verwerven van backlinks van topkwaliteit is geen fluitje van een cent. Ons team bij Neil Patel Digital heeft de beste bedrijven voor het bouwen van links beoordeeld en op een rijtje gezet. Best voor Linkable Content Marketing De verwezenlijking en de distributie van linkable activa is de betrouwbaarste manier om mensen te krijgen die naar uw website terug linken. Zie hoe mijn bureau enorme hoeveelheden verkeer naar uw website kan leiden Deze links worden editorial links genoemd en Google en andere zoekmachines geven voorrang aan dergelijke links. De reden hiervoor? Ze zijn natuurlijk, en inderdaad een stem van vertrouwen andere sites voor de inhoud bronnen op uw eigen website. Een andere naam voor dit type linkbuilding strategie is linkable content marketing.

De beste linkbuildingdiensten vergeleken in 2022

Bent u op zoek naar de beste linkbuilding-service om uw organische zoekresultaten te verbeteren? Linkbuilding is misschien wel een van de belangrijkste factoren voor het rangschikken van zoekresultaten. Als gevolg hiervan bieden veel bureaus hun expertise aan startups die backlinks nodig hebben. Maar met zoveel linkbuilding bedrijven op de markt, welke moet je kiezen?

Waarom linkbuilding essentieel is voor online succes

SEO-linkbuilding is een integraal onderdeel van uw digitale marketinginspanningen. Linkbuilding is het proces waarbij de inhoud van uw website wordt gepromoot om backlinks van verwijzende domeinen met hoge autoriteit te beveiligen. Links zijn belangrijke signalen die zoekmachines vertellen dat uw website een geloofwaardige informatiebron is. Ze helpen online gebruikers ook om tussen pagina's op internet te navigeren om aan hun informatiebehoeften te voldoen. Het bouwen van links is een van de vele SEO-tactieken, naast lokale SEO en technische SEO , die is ontwikkeld om uw rangschikkingssignalen te verhogen, meer verwijzingsverkeer te krijgen en merkcontrole te krijgen. Met SEO-linkbuilding kunt u nieuwe relaties met autoriteitssites creëren en stimuleren, uw verkeersbronnen diversifiëren en uw inkomstenstromen stimuleren. Websites met hoogwaardige backlinks van relevante verwijzende domeinen verdienen een hogere ranking in zoekmachines. Wat nog belangrijker is, inkomende links van sites met een hoge domeinautoriteit (DA) leveren meer waarde aan uw webpagina's.

Waarom domeinautoriteit belangrijk is bij linkbuilding

Domeinautoriteit is een rankingscore die het vermogen van een website om in zoekmachines te scoren voorspelt op basis van de algehele kwaliteit. Het loopt op een schaal van 1-100, waarbij 100 het hoogste is. Websites met een hoge DA scoren sneller en hoger in de zoekresultaten. Dit betekent dat als uw verwijzende domeinen een hoge DA hebben, ze waardevollere link juice naar uw website zullen doorgeven . Aan de andere kant is het verwijzen naar domeinen met een relatief lage DA uw tijd misschien niet waard. Naast de domeinautoriteit van een website, moet u ook andere statistieken beoordelen, zoals paginarelevantie, lokale zoekresultaten en klikfrequenties (CTR's), om de rangschikkingsmogelijkheden van een verwijzend domein te maximaliseren en uw inspanningen voor het opbouwen van SEO-links te versterken. Heeft u niet de capaciteit om uw linkbuildingstrategie uit te voeren? Werk samen met een vertrouwd linkbuildingbedrijf. Bij Linkbuilding Vlaanderen begrijpen we dat het beheren van uw dagelijkse activiteiten en het verbeteren van uw linkbuilding-strategie uitdagend en tijdrovend kan zijn. Daarom bieden we white hat-oplossingen voor het bouwen van links om uw vertrouwen van autoriteitswebsites te vergroten.

Schakel onze linkbuildingdiensten in en versterk uw SEO

Webstandaarden en richtlijnen voor zoekmachines zijn opgesteld om een ​​nuttige en veilige omgeving te bieden voor zowel klanten als bedrijven. Sommige mensen proberen zoekmachines te slim af te zijn door black hat-linkbuildingtechnieken toe te passen. Schaduwrijke tactieken voor het bouwen van links worden ten zeerste afgeraden in SEO. Black hat-linkbuilding biedt misschien snelle marketingwinsten, maar deze kunnen uiteindelijk leiden tot verlies op de lange termijn. Veel marketeers kiezen ervoor om black hat SEO-linkbuildingtactieken te gebruiken om hun linkacquisitieprocessen te stroomlijnen. Hoewel deze praktijk onmiddellijke resultaten oplevert, kan het toevlucht nemen tot oneerlijke linkbuilding-services uw website bestraft en, erger nog, verbannen uit de zoekresultaten. Laat dit niet het geval zijn. Integreer white hat-oplossingen voor het bouwen van links met uw digitale marketingstructuur om kwalitatief verkeer binnen te halen, de indexeerbaarheid van uw site te vergroten en een betere merkherkenning op te bouwen. Linkbuilding Vlaanderen is een gerenommeerd linkbuildingbedrijf dat zich inzet voor het ontwikkelen van white hat-linkbuildingstrategieën die zijn afgestemd op uw specifieke branchevereisten. Naast het formuleren van aangepaste linkbuilding-tactieken, creëren we ook een intern draadframe voor SEO-linkbuilding om de backlinkstrategie van uw website te maximaliseren. Bent u op zoek naar een white label linkbuilding partner om de vraag van uw klant te managen? Ons linkbuildingbureau biedt ook white label linkbuilding-oplossingen die zijn ontworpen om uw klanten meer bezoekers te trekken en de winstgevendheid van uw bedrijf te vergroten. We gebruiken ons linkbuilding-team om Linkbuilding Vlaanderenook een boost te geven, aangezien onze website onlangs de 100.000 backlinks heeft overtroffen. Met andere woorden, we onderbouwen wat we zeggen met echte resultaten. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe onze linkbuildingservice u kan helpen.

Navigation

Home

Latest Posts

Beveiliging Pak

Published Sep 14, 22
9 min read

Hoger Scoren Met Backlinks

Published May 18, 22
7 min read

Hoe Genereer Je Goede Backlinks

Published May 18, 22
7 min read